Habertürk yazarı Serdar Turgut, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın CHP’li Muharrem İnce’nin Beştepe’ye giderek Cumhurbaşkanı ile görüştüğü iddiasına ilişkin yazdı.
Turgut, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da, “Yerinde olsaydım iktidar partisinin liderine gerçekten siyasi darbe vurmak istiyorsam AK Parti başkanını bir süreliğine CHP’yi idare etmeye davet bile ederdim” önerisinde bulundu.
Turgut’un yazısının ilgili kısmı şöyle:
“Rahmi Turan’ın iddaları doğruysa ve eğer Erdoğan, CHP’yi dizayn etme işine girişmişse bu onun kendi kendisini siyasi açıdan imha etmeye karar verdiği anlamına geliyor bana.
Çünkü partiyi çok iyi tanıyan bir lider bile partiyi kendine göre değiştirmeye giriştiğinde bu kendisine zarar verecek bir adım olabiliyor CHP’de.
Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerinde olsaydım iktidar partisinin liderine gerçekten siyasi darbe vurmak istiyorsam AK Parti başkanını bir süreliğine CHP’yi idare etmeye davet bile ederdim.”
Yazının tamamı okumak için tıklayın.