Tarafsız
05 Şubat 2023 Pazar
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Polemik
  • Dış Haberler
  • Çevre
  • Videolar
  • Ali Koç’tan Nihat Özdemir’e sert sözler: Hodri meydan!

    Ali Koç’tan Nihat Özdemir’e sert sözler: Hodri meydan!

    6 Haziran 2020

    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Nihat Özdemir’in sözlerine ilişkin “Nihat Özdemir’e soruyorum, 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Beklemenize gerek yok, söyleyin. Top çevirmeye gerek yok. Sayın Nihat Özdemir’e ‘Hodri meydan’ diyoruz. ” ifadelerini kullandı.

    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç FB TV’de Nihat Özdemir’in sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Koç açıklamasında “TFF Başkanı Özdemir, bir erdemlik gösterir ve özür diler diye tüm tepkilere rağmen bekledik. Sayın Nihat Özdemir’e şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum ki bu açıklamaları yaptı. Tüm Fenerbahçelilerin gerçeği görebilmesi açısından Allah’ın lütfu diyebileceğim şekilde içindekileri dışa vurmuştur. Özdemir, söz konusu Fenerbahçe’yse nasıl kötü bir zihniyete sahip olduğunu gözler önüne serdi. Bu açıklamayla bizleri kenetlemiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne kurulan tuzaklar, kumpaslar ortaya çıkmıştır. Liglerin başlamasına 1 hafta kala, bir kaos yaratılmak isteniyor. Davamız yaklaşıyor, bu dönemde bu açıklamaları manidar görüyorum. Kurgulanmış bir röportaj mı, bunu bile sorguluyoruz. Bu aynı zamanda Aziz Yıldırım’a karşı yapılan bir saygısızlıktır. Eminim ki Yıldırım da bu konuyla ilgili açıklama yapacaktır. Kulüp üyeliğinden ihraç, bir sürece bağlıdır. Yönetim kurulunun vereceği bir karar değildir. Ama inanıyorum ki ileri ki dönemde ilgili kurullar tarafından değerlendirilecektir. Ben şahsen kulübümüzden Nihat beyin ihraç edilmesinin, kendisini çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Hatta şirin gözükmek istediği kesimlere karşı sıcak görünmeyi isteyecektir. Fenerbahçe’yi derinden özümsememiş bir insan için ihraç edilmek çok bir şey ifade etmeyecektir. En sıkıntılı günde bile, Fenerbahçe hiçbir zaman yalnız değildir. Bizim başarısızlığımızda sizin de büyük payınız var Nihat bey. Gündemi saptırmak için bizi hedef alması ilk defa olmadı” dedi.

    ALİ KOÇ: ‘HODRİ MEYDAN’ DİYORUZ

    Koç “Nihat Özdemir’e soruyorum, 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Beklemenize gerek yok, söyleyin. Top çevirmeye gerek yok. Sayın Nihat Özdemir’e ‘Hodri meydan’ diyoruz. Kendisi ile istediği her platformda bunu konuşmak, değerlendirmek, tartışmak isteriz” ifadelerini kullandı.

    Etiketler ali koç fenerbahçe hodri meydan nihat özdemir SPOR SPOR HABERLERİ

    İLGİLİ HABERLER

    Kırşehir Cezaevi’ndeki işkence iddialarıyla ilgili soru önergesi
    Kırşehir Cezaevi’ndeki işkence iddialarıyla ilgili soru önergesi
    Vücuduna yapışan keneyi çıkarttı, hayatını kaybetti
    Vücuduna yapışan keneyi çıkarttı, hayatını kaybetti
    Peynir reyonuna takılan alarm, kurmaca mı yoksa gerçek mi?
    Peynir reyonuna takılan alarm, kurmaca mı yoksa gerçek mi?

    ÇOK OKUNANLAR

    • HDP’den ittifak açıklaması: Artık kimse kapalı kapılar ardında ittifak görüşmeleri yapamayacak
      HDP’den ittifak açıklaması: Artık kimse kapalı kapılar ardında ittifak görüşmeleri yapamayacak
    • MHP lideri Devlet Bahçeli’den Ayasofya açıklaması
      MHP lideri Devlet Bahçeli’den Ayasofya açıklaması
    • İstanbul’da vahşet! Hatice Çelik, çocuğunun gözleri önünde katledildi
      İstanbul’da vahşet! Hatice Çelik, çocuğunun gözleri önünde katledildi
    • ‘İntihar etti’ denilen asker için suç duyurusu: ‘Darp izleri var’
      ‘İntihar etti’ denilen asker için suç duyurusu: ‘Darp izleri var’
    • Kılıçdaroğlu’ndan ‘CHP sağa kaydı’ eleştirilerine yanıt
      Kılıçdaroğlu’ndan ‘CHP sağa kaydı’ eleştirilerine yanıt
    • Emniyette kendisine su verilmediğini söyleyen Müyesser Yıldız: Devletin suyunu da ekmeğini de istemiyorum
      Emniyette kendisine su verilmediğini söyleyen Müyesser Yıldız: Devletin suyunu da ekmeğini de istemiyorum
Tarafsız
  • Ana Sayfa
  • Hakkımızda
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
©2019

Tarafsız Haber Ajansı

Tarafsız Haber Ajansı Limited Şirketi Tüm Hakları Saklıdır.

resim yükle çekmeköy elektrikçi
TARAFSIZ
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Politika
  • Ekonomi
  • Polemik
  • Dış Haberler
  • Çevre
  • Videolar