Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, Bahçeli’nin talimatıyla görevden alındı ve Kayseri’deki tüm ülkü ocakları şubeleri ikinci bir emre kadar kapatıldı.
Ölüm orucu sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Grup Yorum Üyesi İbrahim Gökçek’in vefatının ardından cenazenin Kayseri’ye getirilmesi halinde izin vermeyeceklerini söyleyen Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla görevden alındı ve Kayseri’deki tüm ülkü ocakları şubeleri ikinci bir emre kadar kapatıldı.
Serdar Turan konuyu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: “Kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra da bir ülkücü olarak liderimizin emrine olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur.”
<>Kıymetli büyüğümüz genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin emirleriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı Görevim Sona Ermiştir. Bundan sonrada bir ülkücü olarak liderimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur.
— Kayseri Ülkü Ocakları (@kayseri_ocak) May 10, 2020
Serdar TURAN
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı pic.twitter.com/NXJ8yeokvN